СУШІ-БАР ІЗ ЯПОНСЬКИМ ДИЗАЙНОМ ТА ОРИГІНАЛЬНИМИ СТІЛЬЦЯМИ

Архітектурне бюро Ménard Dworkind Architecture & Design нещодавно завершило свій новий проект – сучасний суші-бар Ryù із традиційною японською кухнею в Монреалі. Засновники та дизайнери наполегливо працювали над інтер'єром. В ньому вони зобразили тонкощі японської культури, в рез
Опубликовано: Hit: 2600
СУШІ-БАР ІЗ ЯПОНСЬКИМ ДИЗАЙНОМ ТА ОРИГІНАЛЬНИМИ СТІЛЬЦЯМИ

Архітектурне бюро Ménard Dworkind Architecture & Design нещодавно завершило свій новий проект – сучасний суші-бар Ryù із традиційною японською кухнею в Монреалі. Засновники та дизайнери наполегливо працювали над інтер'єром. В ньому вони зобразили тонкощі японської культури, в результаті чого особливістю стала саме чутливість цієї країни, яка поєдналась з грубим лофтом та сучасними декоративними рішеннями.

 

 

Прикрашають простір оригінальні меблі, які були натхненні геометрією японського прапора (саме форму круга дизайнери поклали в концепцію всього інтер'єру). Різнопланові моделі одразу привертають до себе увагу гостей: оригінальні стільці з різьбленими спинками з необробленої деревини, елегантні крісла та шкіряні банкетки – дизайнери обрали цікавий стиль, який являє собою індастріал з елементами класики, та чудово доповнили його небанальними меблями.

 

 

Суші-бар Ryù став місцем, де традиції й сучасність зливаються в єдине ціле. Адже в роботі над проектом дизайнери використовували сучасний підхід та японську чутливість, вони віддали перевагу природним матеріалам. Японська філософія чітко прослідковується в інтер’єрі: живі рослини, що прикрашають зал і вікна, розповідають про любов до екології, а натуральні матеріали передають трепетне ставлення до дерева та ручної роботи. Природна палітра, в яку входять різноманітні відтінки бежевого, сірого та коричневого, вигідно підкреслюється м'яким освітленням.

 

 

Лофт представлений бетонними стінами і стелею, відкритими комунікаціями та повітроводами, металевими світильниками. Та все це гармонійно поєднується з дерев'яними панелями та елегантними меблями ручної роботи. Головний елемент дизайну – барна стійка, облицьована сірим вуличним каменем, та оригінальні стільці з поворотним механізмом, що нагадують скульптури художників-кубістів. Дизайнери не випадково обрали необроблені грубі матеріали – вони стали необхідним контрастом, синтезом естетики і функціоналізму. Наприклад, прозорі полікарбонатні панелі були використані також для розділення кухні та суші-бару.

 

 

Джерело

 

Комментарии: