СУЧАСНА СПОРТИВНА СТУДІЯ В КИЄВІ ВІД MONO ARCHITECTS

Цікаво, що у великих містах фітнес-клуби почали з'являтися приблизно 25 років назад. Але стильні простори, в яких ви зможете не лише освоїти тренажери, а й надихнутись дизайнерською ідеєю, стали доступними зовсім недавно. Добре, що сьогодні дизайнери не перестають дивувати нас такими проектами. Напр
Опубликовано: Hit: 1327
СУЧАСНА СПОРТИВНА СТУДІЯ В КИЄВІ ВІД MONO ARCHITECTS

Цікаво, що у великих містах фітнес-клуби почали з'являтися приблизно 25 років назад. Але стильні простори, в яких ви зможете не лише освоїти тренажери, а й надихнутись дизайнерською ідеєю, стали доступними зовсім недавно. Добре, що сьогодні дизайнери не перестають дивувати нас такими проектами. Наприклад, сучасне оформлення фітнес-клубу яскраво виражено в київській прогресивній спортивній студії Vigo, інтер'єр якої був розроблений архітектурним бюро MONO Architects. Творча команда (Вікторія Оскілко, Анна Каплонська, Дмитро Козиненко, Юлія Бойко) створила ексклюзивний і високотехнологічний простір, який пропонує чудові умови для тренувань.

 

 

Особливість студії в тому, що вона дозволяє змінювати своє тіло в стильній і розслаблюючій атмосфері. Простір поєднує в собі новітні технології й сучасний дизайн. Він надає всі можливості для комфортного тренування, але і відповідає за естетичне задоволення. Інтер’єр виражений чистим світлим фоном і яскравими акцентами, розробленими спеціально для того, аби створити унікальний стиль VIGO. Стиль клубу символізує чистоту, динаміку, постійний рух та здоровий спосіб життя. Кольорова гамма інтер’єру продовжує головну ідею проекту, для цього дизайнери обрали білий, помаранчевий та синій. Вони стали головними кольорами, які створюють настрій.

 

 

Роздягальні та рецепція оформлені в лаконічній манері, тут переважає білий колір. В дизайні відсутні зайві деталі, але в ньому є все, що потрібно клієнтам до і після тренувань. Для прискорення процесу будівництва автори проекту спробували максимально відійти від мокрих будівельних процесів, замінивши звичну обробку стін на облицювання білим ДСП по всьому периметру. Таким чином їм вдалося створити безперервну білу площину з вбудованими функціональними зонами для зберігання речей і дверними полотнами, що ведуть до роздягалень.

 

 

Простір площею 300 м² складається з холу, роздягалень та різних функціональних приміщень для тренувань. Серцем проекту став бар, який пропонує клієнтам свіжі соки власного виробництва, смузі, інші прохолодні напої і спортивне харчування. Гості зможуть комфортно відпочити за стильною барною стійкою.

 

 

Фото: Андрій Безуглов, Андрій Шурпінков

 

Джерело


 

Комментарии: