РЕСТОРАННА ПРЕМІЯ «СІЛЬ»: ПЕРЕМОЖЦІ 2019 РОКУ

СІЛЬ визначила найкращі українські заклади 2019 року. Національна ресторанна премія – щорічна подія для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів. Нагадаємо, що головний знак якості, який отримує переможець номінації – мідна сковорода французького бренду de Byuer. Були визн
Опубликовано: Hit: 933
РЕСТОРАННА ПРЕМІЯ «СІЛЬ»: ПЕРЕМОЖЦІ 2019 РОКУ

СІЛЬ визначила найкращі українські заклади 2019 року. Національна ресторанна премія – щорічна подія для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів. Нагадаємо, що головний знак якості, який отримує переможець номінації – мідна сковорода французького бренду de Byuer.

Були визначені переможці у 18 номінаціях, а обирали їх у кілька етапів: експерти премії склали список, а згодом журі голосувало за найкращі заклади в окремих категоріях (відвідавши їх заздалегідь п'ять разів). Серед членів журі цього року: шеф-кухарі Євген Клопотенко та Юрій Ковриженко, бренд-шеф мережі закладів «Сільпо» Марко Черветті, засновник Ulichnaya Eda Роман Тугашев та архітектор Олег Волосовський.

 

Відкриття року – «Рыночные отношения» (Дніпро)
У номінації «Відкриття року» переміг ресторан, який відкрили між 2 березня 2018-го і 25 квітня 2019 року. «Рыночные отношения» – це місце про комфортну їжу. Інтер'єр закладу виконано в стилі лофт. У меню представлені популярні страви європейської, паназіатської і української кухні в авторській інтерпретації шеф-кухаря.

 


Фото

 

Ресторан з найкращою винною картою – Vino e Cucina (Київ)
Заклад Vino e Cucina вже вдруге отримав нагороду від Національної премії. Великий італійський ресторан має енотеку у 1500 екземплярів, яка об’єднує вина Європи, Америки та Нового Світу, неймовірні теруари, міжнародні та місцеві відроджені сорти.

 


Фото

 

Найкращий м’ясний ресторан – Beef (Київ)
Ресторан преміум-класу в самому центрі столиці. Beef Meat & Wine став найкращим у своїй категорії. Основний продукт закладу (м’ясо) готують на чотириметровому відкритому грилі Parrilla і в дров'яної печі. До фірмових страв належать стейки, ростбіфи і карпаччо. В інтер'єрі головною особливістю є відкриті кухні на першому і другому поверсі.

 


Фото

 

Найкращий рибний ресторан – Odessa (Київ)
Рибний ресторан Odessa – найкращий у категорії. Всі страви – авторські та гастрономічні, створені за принципом цікавих і складних поєднань інгредієнтів. На одеську тематику тут лише легкий натяк, основа закладу – новаторство, унікальність, атмосфера.

 


Фото

 

Найкраще міське кафе – Dizyngoff (Одеса)
Dizyngoff стало найкращим кафе у номінації, яку описують як «заклад громадського харчування з невеликим (у порівнянні з рестораном) асортиментом страв, який реалізує алкогольні та безалкогольні напої, булочні і кондитерські вироби». Ресторан авторської європейської і середземноморської кухонь. Інтер'єр виконаний в сучасному стилі з елементами лофт.

 


Фото

 

Найкращий ресторан української кухні – «Канапа» (Київ)
Флагманський ресторан «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» «Канапа» на Андріївському узвозі – найкращий у категорії ресторанів української кухні. Тут досліджують автентичні рецепти, застосовують сучасні технології (в тому числі – техніки, притаманні для молекулярної кухні) та використовують найкращі локальні продукти.

 


Фото

 

Найкращий ресторан національної кухні – «Чічіко» (Київ)
Сучасне грузинське міське кафе в старому центрі міста «Чічіко». Заклад знайомить гостей з новим поглядом на грузинські традиції та пропонуємо спробувати сучасну гастрономію, а також вина та чачу молодої Грузії.

 


Фото

 

Найкращий ресторан азійської кухні – Spicy NoSpicy (Київ)
Spicy NoSpicy – переможець у номінації, яку ввели цьогоріч. Оригінальний інтер'єр виконаний дизайнерською студією в сучасному стилі з елементами колоритної Азії. Основу меню ресторану складають автентичні страви паназіатської кухні в авторській інтерпретації шеф-кухаря з мінімальною адаптацією під смаки українців.

 


Фото

 

Найкращий паб – Varvar Bar (Київ)
«Номінація більше орієнтована на заклади, які здебільшого сфокусовані на пивній карті, але при цьому інколи можуть подавати гостям алкогольні та безалкогольні напої». Varvar – це фірмовий пивний ресторан пивоварні Varvar Brew, що пропонує 14 кранів неординарного, експериментального пива.

 


Фото

 

Найкращий винний бар – Win Bar (Київ)
Винний бар Win Bar – найкращий у ще одній новій категорії. Серед особливостей закладу – вино зі спеціальної вайн-машини. Заклад розміщується в старовинному будинку, якому понад двісті років.

 

Фото

 

Найкращий бар – Benedict Daily Bar (Харків)
Benedict Daily Bar – найкращий у категорії барів. Формат бару організатори визначають як «алкогольні напої у 70% структури меню». Заклад знаходиться у самому центрі Харкова, тут відвідувачам представлено широкий вибір класичних та авторських коктейлів.

 


Фото

 

Найкращий пивний ресторан – «This is Пивбар» (Київ, вулиця Тростянецька)
Заклад мережі «This is Пивбар» на Лівому березі відзначили у номінації. У категорії оцінюють ресторани з власною пивоварнею чи широким асортиментом якісного пива. місце зустрічі пивних гурманів і світових пивних традицій. Бар обіцяє постійно відстежувати і привозити в Україну все найпопулярніше з головних пивних країн світу.

 


Фото

 

Найкраща кондитерська – Milk Bar (Київ)
Кондитерська Milk Bar на Шота Руставелі – найкраща у номінації. Заклад виділяється своєю теплою атмосферою, інтер’єром у стилі лофт та стравами, рецепти яких були запозичені з американської кулінарії й адаптовані під місцеві смаки.

 


Фото

 

Найкраще кафе-пекарня – «Живий хліб» (Львів)
Львівську пекарню «Живий хліб» визнали найкращою у номінації. Заклад спеціалізується на випічці авторського хліба з натуральних інгредієнтів і традиційної французької здоби. Продукцію в кафе-пекарні виробляють з італійської муки на натуральних заквасках. Круасани готують з французьким маслом.

 


Фото

 

Найкраща кав'ярня – Foundation Coffee Roasters (Одеса)
Одеський комплекс Foundation Coffee Roasters, що об'єднує кав'ярню та обсмажувальний центр, визнали найкращим у категорії. Тут гостям пропонують широкий асортимент класичних кавових коктейлів, а також авторських кавоміксів. Всі напої готують на основі власних свіжообсмажених кавових зерен Foundation Coffee Roasters.


Фото

 

Ресторан при готелі – Comme Il Faut (Київ)
Французький ресторан Comme Il Faut у готелі Intercontinental у Києві назвали найкращим у категорії. Головними критеріями в номінації є наявність у готелі щонайменше 25 номерів та авторські страви від шеф-кухаря. Гостям представлений широкий асортимент класичних європейських страв, приготованих за традиційними рецептами.

 


Фото

 

Найкращий заміський ресторан – Fabius (Київ)
Найкращий у номінації ресторану за межами міста – комплекс Fabius на Столичному шосе. Це ресторанний комплекс, у складі якого є власна сироварня, екотеплиця і пекарня. Дизайнерський інтер'єр оформлений в стилі американського лофту. В основі меню – італійська кухня в авторській інтерпретації шеф-кухаря.

 


Фото

 

Найкращий стритфуд – «Божественный тако» (Одеса)
Заклад «Божественный тако» в Одесі здобув перемогу у номінації за найкращу вуличну їжу. На двох поверхах розташувалися всі можливі ресторанні концепції: 13 кафе, 6 барів і сцена. Гостям доступні кухні всіх напрямків і напої будь-якого градуса.

 


Фото 

 

Ми в Mayer Trade завжди стежимо за останніми тенденціями, але також пам'ятаємо і про комфорт. У нас ви знайдете крісла і стільці для ресторанів і кафе, які перевтілять будь-який заклад.
(кликните на название стула, чтобы увидеть подробную информацию)

Барне крісло H-TUK

Крісло B-Viena

Барне крісло H-ZAP

 

Віденське крісло B-1890

Стілець А-0043

Крісло B-Aires

Комментарии: