НАЙКРАЩИЙ ЦЬОГОРІЧНИЙ ДИЗАЙН ВИННОГО БАРУ В АВСТРАЛІЇ

Студія Foolscap розробила інтер'єр винного бару Domaine Chandon. Заклад знаходиться в Долині Ярра (одна з головних визначних пам'яток Австралії) і спеціалізується на виробництві класичних сортів вин ще з початку 1980-х років.Головною темою всього інтер’єру став саме цей напій. Тому в дизайні в
Опубликовано: Hit: 1117
НАЙКРАЩИЙ ЦЬОГОРІЧНИЙ ДИЗАЙН ВИННОГО БАРУ В АВСТРАЛІЇ

Студія Foolscap розробила інтер'єр винного бару Domaine Chandon. Заклад знаходиться в Долині Ярра (одна з головних визначних пам'яток Австралії) і спеціалізується на виробництві класичних сортів вин ще з початку 1980-х років.Головною темою всього інтер’єру став саме цей напій. Тому в дизайні ви зможете знайти бульбашки ігристого вина (у вигляді дзеркал на стінах), коркові пробки (форма столиків) і відтінки винограду. Все це надихало дизайнерів на створення нового проекту.

 

 

У центрі головного простору знаходиться незвичайна хвилеподібна барна зона на платформі. В її оформлені поєднуються натуральне дерево, зістарена шкіра і модний пильно-рожевий текстиль. Така округла форма простежується в дизайні всього проекту. Ця центральна зона двоповерхової будівлі стала основною лаунж-зоною. Саме тому в ній переважають спокійні та ніжні кольори: рожевий, коричневий і білий. Звичайно, дизайнери організували невелику дегустаційну залу, де кожен відвідувач може пригоститися вишуканими напоями. М'які матеріали в інтер'єрі переплітаються із твердими і непрозорими елементами – це поєднання дизайнери використали не випадково,  його можна порівняти з легкістю та міцністю ігристих вин бренду.

 

 

Ще одна зона Domaine Chandon – винний маркет, в якому можна придбати колекційні ігристі напої. Інтер'єр цього приміщення оформлений за принципом мінімалізму, адже ніщо не повинно відволікати гостей від насолоди виноградним напоєм. До зонування цього простору дизайнери також підійшли творчо: одним із таких елементів стала елегантна декоративна конструкція, яка складається зі скляних корнерів з демонстраційними панелями для колекційних вин. У зоні бару, оформленої в приглушених тонах, особливо виділяється мармурова стійка, вона стала головним акцентом.

 

 

Меблі також були підібрані в одному настрої: елегантні дизайнерські ковані банкетки виготовлені з натуральної шкіри, а їхня м'яка оббивка представлена ​​у символічних кольорах: молочний, ніжно-рожевий та смарагдовий. До речі, винний бар Domaine Chandon був нагороджений званням «Кращий бар в Австралії і Тихоокеанському регіоні» на премії «Restaurant&Bar Design Awards 2018». 

 

  

Джерело

 

Комментарии: